Skip to main content

Efficiënt en duurzaam: MOVO – het bewezen en succesvolle verrijdbare stellingsysteem van Dexion

MOVO mobile pallet racking

In een tijd waarin duurzaamheid en efficiency  centraal staan ​​en nieuwbouw steeds duurder wordt, bieden MOVO verrijdbare stellingen een voordelig alternatief voor bedrijven die hun bestaande opslagruimte beter willen benutten zonder te hoeven investeren in onroerend goed.

Zeker nu de vastgoed- en grondprijzen stijgen, is het optimaliseren van de bestaande opslagruimte de sleutel tot succes. #Efficiency - Elke centimeter telt.

De MOVO verrijdbare stellingen vormen een uitstekende keuze door de efficiënte toepassing en een betere benutting van de bestaande ruimte. Verder zijn ze bij uitstek geschikt voor koel- en vriesomgevingen.

Focus op duurzaamheid en efficiency

Moderne opslagsystemen moeten voldoen aan steeds strengere eisen. Bedrijven willen hun opslagcapaciteit maximaliseren en tegelijkertijd de bedrijfskosten verlagen. Met MOVO verrijdbare stellingen zijn beide mogelijk en daarom is dit opslagsysteem een duurzame en efficiënte oplossing. De bestaande opslagruimte wordt zo efficiënt mogelijk benut en de noodzaak om te investeren in extra opslagruimte of zelfs nieuwbouw verdwijnt. MOVO draagt zo bij aan lagere bedrijfs- en energiekosten.

Een MOVO installatie neemt minder ruimte in of kan in dezelfde ruimte de opslagcapaciteit tot 80% laten toenemen. U kunt dus meer producten opslaan in een kleinere ruimte. De stellingen zijn gemonteerd op degelijke wagens die over rails in de vloer rijden. Hierdoor worden de vele gangpaden overbodig en kunt u meer stellingen kwijt in het magazijn. Het gangpad ontstaat pas als u met een druk op de knop de stellingen verplaatst. Ook heeft u daardoor minder heftrucks nodig, met lagere bedrijfskosten en een lager energieverbruik tot gevolg.

Veelzijdig in vele toepassingen

MOVO is geschikt voor allerlei toepassingen. Afhankelijk van de opgeslagen producten, worden de wagens opgebouwd met klassieke palletstellingen of draagarmstellingen voor langgoed opslag zoals bulkgoederen, pijpen, tapijtrollen, enz.

MOVO kan overal worden gebruikt. Van de voedingsindustrie tot de automotive sector en van productieomgeving tot het klassieke magazijn.

MOVO mobile pallet racking_deep freeze

Duurzaam en energiebesparend voor koel- en vriesmagazijnen

De MOVO oplossing is bij uitstek geschikt voor koel- en vriesmagazijnen.

Dankzij het compacte ontwerp en de hoge opslagdichtheid, kan de gewenste temperatuur in het magazijn constant worden gehouden en dat scheelt in de kosten. MOVO werkt probleemloos bij temperaturen tot -30°C en biedt een veilige omgeving voor zowel medewerkers als opgeslagen producten.

Moderne technologie en een eenvoudige bediening

Met verrijdbare stellingen kiest u voor een betrouwbare techniek en een eenvoudige bediening.

Het verrijdbare stellingsysteem kan met een afstandsbediening of met een knop op de stelling zelf worden verplaatst en biedt verschillende bedieningsstanden voor diverse eisen. Pas als het gangpad open is, wordt de verlichting automatisch geactiveerd en dat bespaart energie.

Dankzij de robuuste constructie en hoogwaardige materialen is MOVO bijzonder duurzaam en betrouwbaar. Het systeem gaat vele jaren probleemloos mee en verdient zichzelf binnen korte tijd terug. Zo heeft het systeem een langdurig positief effect op de bedrijfskosten.

Maatwerk oplossing en complete service

Elk bedrijf heeft zijn specifieke eisen en processen. Daarom wordt elke MOVO installatie op maat geleverd en exact afgestemd op de toepassing van de klant. Van planning en productie tot installatie en onderhoud, Dexion doet alles zelf.

Conclusie: MOVO is een duurzame en efficiënte opslagoplossing

Het verrijdbare opslagsysteem van Dexion vormt een duurzame, efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor moderne opslagomgevingen. Bedrijven kunnen de bestaande opslagruimte veel beter benutten en tegelijkertijd de bedrijfskosten verlagen. MOVO zet de norm in de intralogistiek en is de ideale keuze voor het toekomstgerichte bedrijf.

Gerelateerd nieuws
Laatste nieuws
  • 14365
    25-7-2024 00:00:00

    Efficiënt en duurzaam: MOVO – het bewezen en succesvolle verrijdbare stellingsys…

    In een tijd waarin duurzaamheid en efficiency centraal staan en nieuwbouw steeds duurder wordt, bieden MOVO verrijdbare stellingen een voordelig alternatief voor bedrijven die hun bestaande opslagruimte beter willen benutten zonder te hoeven investeren in onroerend goed.
  • 14177
    11-5-2024 00:00:00

    Duurzaamheidsrapport 2023 van de Groep

    Het Duurzaamheidsrapport van Gonvarri Industries (waartoe Dexion behoort) toont onze inzet voor meer transparantie en een grotere bijdrage op de lange termijn als het gaat om milieu, sociale verantwoordelijkheden en deugdelijk bestuur. Het rapport beschrijft de gerealiseerde vooruitgang op belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering, zoals diversificatie, waardecreatie, digitalisering en duurzaamheid.
  • 13897
    8-3-2024 00:00:00

    LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

    Kom en ontdek de "wereld van de intralogistiek". Met onze magazijnoplossingen voor een betrouwbare en efficiënte opslag loopt u altijd voorop! Bezoek ons op de LogiMAT 2024 in Stuttgart, hal 3, stand 3C35.